Värm upp mjölken till kokpunkten i en kastrull. Vispa ihop socker, majsstärkelse, och citronskal i en skål. Vispa i den varma mjölken lite i taget och häll tillbaks krämen i kastrullen. Värm upp krämen försiktigt under konstant omrörning till precis under kokpunkten, tills krämen tjocknat. Tag bort kastrullen från plattan, vispa i fläderblomssaften och låt krämen svalna av ett tag.
Fördela hälften av krämen i 6-8 glas. Lägg i 1½ Lady Finger i varje och fördela marmeladen ovanpå. Häll därefter över resten av krämen och sätt in glasen i kylskåpet i minst 30 min. Vispa grädden, tillsätt fläderblomssaft och vispa vidare till ett lätt och luftigt skum.
Fördela vispgrädden i glasen och servera.
Slå eventuellt in glasen i silkespapper med en rosett och desserten blir en äventyrlig överraskning.